24 november: Opening nieuwe locatie FH Amsterdam

24 november: Opening nieuwe locatie FH Amsterdam

Op donderdag 24 november wordt de nieuwe locatie van het Fryslan House in Amsterdam geopend. We zijn erg trots op onze nieuwe vestiging in het Havengebouw naast het Centraal Station.


Zeven jaar geleden is het Fryslân House Amsterdam officieel geopend door de toenmalige Commissaris van de Koningin, Ed Nijpels. De eerste 3 jaren heeft het Fryslân House een financiële ondersteuning ontvangen van de Provincie Friesland, maar vanaf 2007 zijn we zelfstandig verder gegaan. Door de groeiende belangstelling en de wens van de deelnemers tot verdere professionalisering hebben wij de stap genomen naar de binnenstad van Amsterdam. Waar we zowel in Riga als New York reeds op een A-locatie gevestigd zijn, hebben we die nu ook in Amsterdam! We zijn dan ook erg trots op onze nieuwe vestiging in het Havengebouw op de Ruyterkade 7. Een toplocatie op de 13e verdieping met een schitterend uitzicht op het IJ, Centraal Station en de binnenstad van Amsterdam.


Op donderdag 24 november geven we daarom u allen de gelegenheid om ons nieuwe onderkomen te komen bewonderen. De nieuwe locatie biedt nog betere mogelijkheden om de markt in het westen van Nederland te bedienen. Het Fryslân House Amsterdam heeft de mogelijkheid om nog meer bedrijven te faciliteren en ruimte te bieden. Ook zij kunnen dan gebruik maken van een fraaie kantoorlocatie in Amsterdam, met een eigen 020-nummer, verzorgde kantooromgeving en uitstekende netwerkmogelijkheden. 

 

Wilt u bij deze opening aanwezig zijn? Wij ontvangen graag uw verzoek via een e-mail naar c.ponne@bdfriesland.nl. We laten u dan zo snel mogelijk weten of er nog ruimte is om hierbij aanwezig te zijn.