Handelsmissie naar de Interop & Fryslân House New York wo. 5 t/m za. 8 oktober

Handelsmissie naar de Interop & Fryslân House New York wo. 5 t/m za. 8 oktober

In overleg met de heer Van Ulzen, voorzitter van de ICT Vereniging Noord-Nederland heeft Business Development Friesland een gezamenlijke missie aan de beurs/congres Interop New York 2011 geïnitieerd. Verschillende leden van de ICT Vereniging Noord Nederland hebben aangegeven zeer geïnteresseerd te zijn in een bezoek aan deze beurs.De Interop New York is een toonaangevend congres en expo op het gebied van IT en Business Technology. De collectieve missie vindt plaats van woensdag 5 tot en met zaterdag 8 oktober 2011.

Behalve het bezoeken van de beurs Interop biedt het programma een bezoek aan het Fryslân House, een netwerkbijeenkomst bij The Netherland Amerika Foundation NAF Bizz en een bezoek aan een sportwedstrijd.

Het volledig verzorgde programma, inclusief zakelijk programma, reis & verblijf, diners en sociaal programma wordt u aangeboden voor € 1.950,- exclusief btw. Deze prijs is gebaseerd op het actuele vliegticketaanbod en onder voorbehoud van wijzigingen. Hoe eerder u zich inschrijft, hoe lager de ticketprijs naar verwachting zal zijn.

Indien u in contact gebracht wilt worden met bedrijven ter plaatse kunnen wij matchmaking voor u organiseren tegen een aanvullende vergoeding. Vraag hier gerust meer informatie over aan.

Wilt u deelnemen aan deze missie naar de Interop New York, of wilt u meer informatie omtrent programma e.d. ontvangen? Mail dan voor 22 augustus naar e.vanderwerff@bdfriesland.nl