MerkMakers opent in Amsterdam via Fryslân House

MerkMakers opent in Amsterdam via Fryslân House

MerkMakers, het unieke netwerk voor communicatie resulterend in onderscheidend en effectief werk, sluit zich aan bij het succesvolle Fryslân House in Amsterdam. MerkMakers opent daarmee officieel zijn deuren in Amsterdam. MerkMakers wil via het Fryslân House in Amsterdam opdrachten in de Randstad binnenhalen.

Naast MerkMakers nog meer goed nieuws voor Fryslân House

 

Initiatiefnemers van het Fryslân House Ate van der Meer van Snakeware en Lennard Drogendijk van Business Development Friesland hebben naast de deelname van MerkMakers meer goed nieuws te melden. Zo gaat Parc Estate Recreatie Makelaars deelnemen in het Fryslân House New York en zijn er gesprekken met meerdere partijen voor deelname aan de verschillende Fryslân House vestigingen.

 

Friese volksaard

 

De diensten en producten die de Friese bedrijven aanbieden, zijn in meer of mindere mate uniek. Volgens Van der Meer van Snakeware hebben de Friese bedrijven een streepje voor op hun branchegenoten. ,,Friezen staan bekend als nuchter en uiterst betrouwbaar. Afspraak is afspraak. Opdrachtgevers komen bij ons niet voor verrassingen te staan: de Friese volksaard als marketinginstrument leidt tot een happy end bij elke opdracht en de deelname van MerkMakers en Parc Estate zijn daar goede voorbeelden van.”

 

Zakendoen van Sneek tot China

 

Dat Friese bedrijven en het Fryslân House goed aan de weg timmeren wordt op maandag 16 november weer eens onderstreept. Dan is er in Leeuwarden aan de Emmakade een seminar met als Thema ‘Zaken doen van Sneek tot China’ waar Ate van der Meer van Snakeware uit Sneek vertelt over zijn start vanuit de schoolbanken tot zijn zakelijke activiteiten met Snakeware in Riga en New York en Robert Schuddeboom, Consul Generaal te Hong Kong, vertelt in het kader van “Rent-an-Ambassador” over zijn carrière van o.a. Nederlands Ambassadeur in Letland en zijn kennis over het zakendoen in China. Daarnaast zal MerkMakers een fotoboek uitreiken rond de reis van de Friezen naar NY en de opening van het Fryslân House aldaar.

 

Voor meer informatie zie

 

www.merkmakers.nl