Fryslân House officieel open.

Fryslân House officieel open.

Donderdag 12 augustus heeft de Commissaris van de Koningin, de heer Ed Nijpels door het dicht slaan van een filmklapper het Fryslân House officieel geopend.


De opening stond geheel in het teken van een filmpremière. De zeven partners van het Fryslân House; Compano, Hawar IT, ICIT Solutions, ICT Center Friesland, Snakeware, Vincis en Wannit kwamen aan in een white stretch limousine voor een grande entree over een rode loper. Tijdens de opening van de vergader- en kantoorlocatie op het Amsterdam Science park ‘Het Fryslân House’ genoemd, kregen de 7 partners de prestigieuze Friese IT-prijs de ‘TSIBBE’ uitgereikt, een ‘oscar’ voor een Tige Snoad ICT BEdriuw, voor een slim ICT bedrijf dat de nek durft uit te steken, zelfs ver buiten de provinciegrenzen.

Het Fryslân House zal door de deelnemers gebruikt gaan worden als acquisitie ruimte om klanten te ontvangen uit de randstad. Het motto is ‘als de rest van Nederland niet naar Friesland komt, komt Friesland naar de rest van Nederland’. Het Fryslân house is tevens te huur voor alle leden van de ICT Vereniging