Reis naar het Fryslân House in New York voor leden en geïnteresseerden

Reis naar het Fryslân House in New York voor leden en geïnteresseerden

Op 7 november 2013 gaan we met een aantal mensen naar New York om onder andere ons nieuwe kantoor te bekijken. We zijn momenteel Alex van Ginneken, Ate van der Meer, Jan Peter Cruiming en Lennard Drogendijk. Onze man in New York, Jacob Willemsen doet zijn best om een NAF-BIZ bijeenkomst te organiseren op de donderdag 7 of vrijdag 8 november, zodat wij daarin kunnen participeren en netwerken met Nederlanders die in New York wonen en werken.


Het idee is om donderdag 7 november naar New York te vliegen. Wij hebben geboekt via Reisburo Internoord en vliegen met Delta Airlines om 10.50 naar JFK. Aankomst 13.20 op JFK en dan transport naar het Intercontinental Barclay dichtbij Central Station.

 

Op vrijdag 8 november gaan we zeker even een kijkje nemen op de nieuwe kantoorlokatie:

 

228 East 45th Street, Suite 9E

New York, NY 10017

 

Verdere invulling bekijken we nog momenteel. De trip heeft verder een groot individueel karakter. Eenieder is vrij om individuele afspraken te maken met mogelijke zakenrelaties. Uiteraard kan worden afgesproken op het eigen kantoor in NY. Dit in overleg met Jacob Willemsen en/of Florence van New Amsterdam.

 

Zaterdag 9 november is beschikbaar voor individuele afspraken en kijken we of we met zijn allen naar een cultureel event kunnen in NY. Een concert, een sportactiviteit, een musical. Zondag 10 november stad bekijken en vliegen we om 17.55 weer terug vanaf JFK naar Amsterdam waar we maandagochtend om 7.20 landen.

 

Het programma moet zich de komende maanden nog verder invullen, maar dat komt vanzelf. Mocht je ook aan willen sluiten, dan ben je van harte welkom om mee te komen. Neem hiervoor contact op met Lennard Drogendijk op l.drogendijk@bdfriesland.nl of bel naar 058-845 8045.

Je kunt vervolgens je reis zelf plannen of contact opnemen met Reisburo Internoord in Leeuwarden (058-2135225, Petra Huisma).