Over het Fryslân House

Over het Fryslân House

Het Fryslân House is een vergader- en kantooraccommodatie voor Noord-Nederlandse bedrijven op locatie. Het Fryslân House is dé plek om te werken en te vergaderen met bijvoorbeeld (potentiële) internationale klanten, zonder dat deze klanten de ‘lange’ afstand naar Noord-Nederland moeten overbruggen. De accommodatie biedt werkplekken en een vergaderzaal volledig ingericht met een snelle internetverbinding, een printer, een beamer, een fax, een white board, etc.


Fryslân House is een initiatief van Ate van der Meer (Snakeware) en Lennard Drogendijk (Business Development Friesland). In 2004 werd het eerste Fryslân House officieel geopend in Amsterdam. Het Fryslân House in Amsterdam is zo succesvol dat in 2006 het tweede Fryslân House in Riga (Letland) en in 2009 het derde Fryslân House in New York (Verenigde Staten) worden geopend.

 

In 2007 is het Fryslân House een stichting geworden, die het concept Fryslân House exploiteert. 

 

De voordelen:
- Marketingwaarde van ‘eigen’ kantoor in Amsterdam, Riga of New York

- Aantrekkelijke tarieven 
- Betere (internationale) positionering
- Acquisitie kan een stuk efficiënter worden gepland
- Klanten worden niet meer afgeschrikt door de afstand
- Volledig ingerichte werkplekken voor betere voorbereiding
- Vergaderruimte voorzien van alle faciliteiten

- Samenwerking en kennis delen met andere deelnemers van het Fryslân House

 

Naast alle partners kunnen alle Noord-Nederlandse bedrijven gebruik maken van de faciliteiten van het Fryslân House. Bel voor meer informatie met Business Development Friesland (058-8458045).